Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Compartir en Menéame
Compartir en Facebook
Compartir en Twitter

heraldo1Nel D'Elx ens envia un altre joc de taula que s'anomena Genes Mactantes (en llatí, "pobles que lluiten" o "pobles que s'honoren") i tracta de simular les interaccions per la supremacia en una àrea geogràfica determinada d'unes societats menades pels jugadors.

La intenció seria arribar a poder fer res semblant al que passa a les novel·les "Canción de Hielo y Fuego" de George R.R. Martin, que segur que coneixeu, amb tots aquells personatges trescant amunt i avall el mapa amb totes aquelles trames i sub-trames, interessos i lluites.

Actualment va per la versió 0.2, és a dir, que encara li queda molt de rodatge, per tant és una versió beta, de proves.


Ara per ara el joc només compta amb unes (molt bàsiques) accions de caire polític i militar. Tinc en ment més accions econòmiques, religioses i culturals, però abans d'incloure-les voldria fer que el poquet que hi ha funcione, és a dir, que les bases del joc siguen consistents.

Un aspecte important és que el joc és lliure. No només lliure de "gratuït" sinó també lliure de "compartit". És per això que es distribuieix amb la llicència Creative Commons. Així que si voleu, feu-lo vostre amb les vostres pròpies adaptacions!

 

Descarregar  pdf Genes Mactantes 395,92 Kb