Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Compartir en Menéame
Compartir en Facebook
Compartir en Twitter

sarasolEl Nel d'Elx ens envia VA DE BO!, un joc de taula per a dos jugadors que simula una partida d'Escala i corda.

Que no sabeu què és l'Escala i corda? Bé, podria començar a avorrir-vos amb explicacions sobre les diferents modalitats de la Pilota valenciana, però crec que unes imatges us ho mostraran millor:


http://www.youtube.com/watch?v=p6XSt0g6bGo
De roig: Genovés II; Sarasol II i Tino. De blau: León, Dani i Oñate.

I ara? Esteu interessats a veure com seria un joc de taula d'aquest esport tan nostrat? Doncs feu-me el favor de llegir-vos el pdf de la versió 0.2 de VA DE BO!, jugueu-hi i ajudeu-me a millorar-lo, tant siga explicant millor les regles, corregint errors o afegint més accions.

A la versió 0.2, Nel ha provat d'eplicar millor algunes regles, inclou regles opcionals sobre campionats i enviar la pilota a la galeria, ara hi ha un total de 27 cartes (front a les 18 d'abans), i, per a millorar la lectura, ha fet tot de bookmarks.


Les regles són senzilles:
Cada jugador mena un equip de pilotaris (una parella o un trio), que pot crear al seu gust, o pot escollir d'entre els sis que ja es donen fets. Els pilotaris es mouran pel trinquet colpejant la pilota amb les seues característiques i l'ús de cartes amb efectes especials, per a  saber si la pilota ha passat per sobre la corda central i li toca al rival només caldrà tirar dos daus de 10 cares.

 

Descarregarpdf va_de_bo_02 1,51 Mb